Gezichtsbehandelingen

Geniet van de ontspanning en rust terwijl wij uw huid goed verzorgen. Onze Pure-fessionals zijn speciaal getraind in de leer van Ayurveda, de balans tussen lichaam en geest. Bij onze behandelingen gebruiken wij uitsluitend de producten van Aveda. De Aveda producten zijn tot 97% natuurlijk en herstellen en bewaren de natuurlijke balans van uw huid. Afgestemd op uw huidtype stellen wij samen met u de ideale behandeling vast.

Tulasara Facial Treatments

Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling voor de droge, vette of gevoelige huid waarbij de wensen en behoeften van jouw huid centraal staan.

De Tulasara Facial is een unieke behandeling die bestaat uit onder andere het Tulasara Radiant Awakining Ritual, dit is een ayurvedisch ritueel dat afvalstoffen afvoert en je huid terug in balans brengt. Het resultaat van deze behandeling is dat de huid ontspant en intensief gevoed wordt met de producten van Aveda.

De behandeling wordt aangepast aan de individuele behoefte van de gast en is gericht op de zones die extra zorg nodig hebben. Indien mogelijk kun je na de behandeling je haar laten wassen en föhnen voor €35,- in plaats van €40,-

60 min – € 78,50 | 90 min – € 93,50 | 120 min – €117,50

€ 78,50

Botanical Skin Resurfacing Treatment

De Botanical Skin Resurfacing Treatment gaat voorbij aan microdermabrasie. Bij deze behandeling wordt er gebruik wordt gemaakt van producten die onder andere het half edelsteen Tourmalijn bevatten.

De combinatie van deze producten en unieke technieken verwijderen dode huidcellenop een milde manier. De behandeling wordt aangepast aan de individuele behoefte van de gast en is gericht op de zones die extra zorg nodig hebben. Het resultaat is een zichtbaar jongere uitstraling, zonder schadelijke bijwerkingen.

60 min – € 78,50 | 90 min – € 93,50 | 120 min – €117,50

€ 78,50

Outer Peace Facial

Een complete behandeling voor iedereen met een onzuiver of gevoelig huidtype. Zowel de mogelijke oorzaken als de symptomen van acne worden behandeld. Door de mix van natuurlijke planten extracten wordt de huid gereinigd, gekalmeerd en wordt tevens irritatie en roodheid verminderd. De behandeling wordt aangepast aan de individuele behoefte van de gast en is gericht op de zones die extra zorg nodig hebben. Indien mogelijk kun je na de behandeling je haar laten wassen en föhnen voor €35,- in plaats van €40,-

60 min – €78,50 | 90 min – €93,50 | 120 min – €117,50

€ 78,50

Perfecting Plant Peel Facial

De Perfecting Plant Peel is een peeling waarbij de huid direct geëxfolieerd wordt. Ondanks dat dit een intensieve peeling is zal er geen irritatie of roodhuid optreden. Deze unieke behandeling kan zelfs door de meest gevoelige en kwetsbare huid worden ondergaan. Dit is mede mogelijk door het bestanddeel glucosamine.Perfecting Plant Peel is een 2 stappen systeem dat de huid op een spectaculaire manier herstelt. Vale, dode huidcellen worden verwijderd en fijne lijntjes en rimpeltjes worden verzacht. Hierdoor ontstaat een verfijnen huid die weer straalt en er jonger uitziet.

Deze behandeling kan los geboekt worden, maar ook als supplement worden toegevoegd aan een andere gezichtsbehandeling. Als supplement kost deze behandeling €25,- i.p.v. €40,-. Tevens kan de Perfecting Plant Peel ook als kuur ingepland worden.
Indien mogelijk kun je na de behandeling je haar laten wassen en föhnen voor €35,- in plaats van €40,-

60 min – €78,50 | 90 min – €93,50 | 120 min – €117,50

€ 78,50

Pure Focus Facial

Een introductie behandeling van 30 minuten waarbij je kennis maakt met de plantaardige producten van Aveda. Een verkwikkende behandeling waarbij een keuze kan worden gemaakt uit exfoliëren, gezicht- en/of nek- en schoudermassage of een maskerbehandeling. Indien mogelijk kun je na de behandeling je haar laten wassen en föhnen voor €35,- in plaats van €40,-

€ 40,-

Beauty on Demand

Ervaar het totaalconcept wat wij bij We Care bieden. Beauty on Demand is een korte gezichtsbehandeling van 20 minuten die ook te combineren valt met een behandeling in onze kapsalon. Bijvoorbeeld tijdens het kleuren van uw haar. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden. Refine – Restore – Calm – Clear

€ 17,50

Eye Zone Treatment

Een weldaad voor vermoeide ogen! Onze producten van Aveda helpen de huid rondom de ogen intens te hydrateren, fijne lijntjes te verzachten en donkere kringen te verminderen. Een frisse stralende huid komt weer tevoorschijn.

Deze behandeling van 30 minuten kan los geboekt worden maar kan ook als supplement worden toegevoegd aan een andere gezichtsbehandeling. Als supplement kost deze behandeling €25,- i.p.v. €40,- Indien mogelijk kun je na de behandeling je haar laten wassen en föhnen voor €35,- in plaats van €40,-

€ 40,-

Bindweefselmassage gezicht

Deze bindweefselmassage van 30 minuten voor het gezicht stimuleert de doorbloeding van de huid wat zorgt voor een frissere teint. Daarnaast wordt het het bindweefsel verstevigd en zorgt het voor verjonging van de huidstructuur.

Door de massagetechnieken wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, hierdoor verminderen o.a. rimpels, kraaienpootjes en littekens. Voor het meest effectieve en langdurige resultaat adviseren wij een kuurbehandeling van 6 weken. Indien u dit direct reserveert ontvangt u een korting van 15% op de totaalprijs. De behandeling is ook los te boeken.

€ 40,-

Dual Exfoliating Treatment

Ervaar het totaalconcept wat wij bij We Care bieden. Beauty on Demand is een korte gezichtsbehandeling die ook te combineren valt met een behandeling in onze kapsalon. Bijvoorbeeld tijdens het kleuren van uw haar. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden. Refine – Restore – Calm – Clear

60 min – €93,50 | 90 min – €117,50 | 120 min – €142,50

€ 40,-

Verven

Verven wimpers of wenkbrauwen

€ 15,-

Verven wimpers & wenkbrauwen

€ 25,-

Wimperlifting + verven wimpers

€ 65,-

Harsen

Harsen bovenlip of kin

€ 15,-

Harsen bovenlip en kin

€ 25,-