Hand- en voetbehandelingen

Geef handen en voeten de aandacht die ze verdienen. Voor optimale verzorging gebruiken wij Aveda en O.P.I nagelprodukten. Wij bieden uw handen en voeten naast de traditionele mani/pedicure behandeling ook een uitgebreide spa-behandeling met de producten van Aveda. De nagels kunnen worden gelakt met de lak van O.P.I. Deze ontspannen behandeling zorgt dat de balans in het lichaam wordt hersteld.

Aveda Touch Up Manicure

Een korte touch up behandeling van 15 minuten voor uw handen en nagels.

€ 20,-

Aveda Cosmetic Manicure

Een verzorgende behandeling van 30 minuten voor de handen.De nagelriemen worden verzorgd en nagels op de gewenste lengte gevijld. De nagels worden gepolijst of gelakt met een blanke verzorgende lak van OPI.

€ 35,-

Aveda Manicure Deluxe

Een volledige en ontspannende behandeling van 60 minuten voor de handen en nagels. Nadat je handen worden gescrubd met Aveda’s Aqua Therapy ontvang je een ontspannende handmassage met de Aveda Hand Reliëf. Hierna worden jouw nagels op lengte gevijld en de nagelriemen verzorgd. Afsluitend worden je nagels gelakt met een kleur naar keuze uit de nieuwste collectie van OPI.

€ 60,-

Aveda Cosmetic Pedicure

Een heerlijke ontspannende van 30 minuten en verzorgende behandeling voor de voeten. Allereerst worden je voeten gedesinfecteerd en daarna de nagels geknipt. Vervolgens wordt eventueel overtollig eelt verwijderd, alsmede eventueel aanwezige eeltpitten en/of ingegroeide nagels of kloven behandeld. Daarna worden de nagels en voeten gefreesd en gepolijst. Als afsluiting van de behandeling worden je voeten verzorgd met de Aveda Foot Reliëf. Bij je eerste behandeling wordt er afhankelijk van de conditie van jouw voeten samen met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld.

€ 35,-

Aveda pedicure de luxe

Een heerlijk ontspannende en verzorgende behandeling van 60 minuten voor de voeten. Je wordt ontvangen in de salon met een kop Aveda Comforting Tea. Er wordt begonnen met een Cosmetic Pedicure en deze behandeling wordt uitgebreid met een heerlijk voetenbad en uitgebreide scrub voor de voeten en onderbenen. Als afsluiting volgt er een uitgebreide ontspannende massage van de voeten en onderbenen met Aveda Foot Reliëf. Afsluitend worden de nagels gelakt met een blanke verzorgingslak van OPI.

€ 48,50