We Care behandelingen voor mannen

Persoonlijke verzorging is voor iedereen belangrijk dus ook voor de moderne man. Bij We Care weten wij dat als geen ander en zullen wij naast een goed verzorgde coupe of een heerlijke gezichtsbehandeling zorgen dat je de salon weer als nieuw verlaat. Voorafgaand aan elke behandeling worden jou persoonlijke wensen vastgesteld zodat je de behandeling geheel ontspannen kunt ervaren.

Wassen, knippen en drogen

Wij nemen de tijd om jouw wensen en mogelijkheden van je haar te bespreken, dit is de basis voor een passend model voor jouw gezicht. Wij starten onze behandeling altijd met een uitgebreide wasmassage waarbij wij je haar behandelen met de natuurlijke producten van Aveda. Dit is de start van een heerlijke ontspannen behandeling. Uiteraard zorgt 1 van onze specialisten ook nog eens voor die perfecte coupe en ga je weer met een goed gevoel naar huis.

€ 50,-

Aveda Men Greyblending

Een perfecte oplossing voor de moderne man. Je grijze haar op een natuurlijke manier in 5 minuten gekleurd met een houdbaarheid van minimaal 4 weken. Geen uitgroei of onnatuurlijke kleur.

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

€ 38,25

Spa behandelingen

De mannen gaan tegenwoordig ook gewoon naar een schoonheidsspecialist en dat is bij We Care zeker geen taboe.. De mannenhuid heeft een andere structuur en heeft daarom ook zeker verzorging nodig. Een gezichtsbehandeling afgestemd op de huid van de man kun je boeken vanaf 30 min en worden uitgevoerd met de natuurlijke producten van Aveda.

€ 40,-

Men’s Facial

Een basis gezichtsbehandeling afgestemd op de huid van de man. De huid zal worden gereinigd en gehydrateerd en een masker afgestemd op de huidtype zal worden aangebracht. Vanaf 30 minuten voor €40,-.

Om meer uit de behandeling te halen voor bijv een diepere reiniging, intensieve scrub of een heerlijke ontspannen gezichtsmassage kun je de behandeling uitbreiden naar 60 of 90min. Onze spa specialisten kunnen je hier uiteraard over informeren.

€ 40,-

Wij bieden naast gezichtsbehandelingen ook lichaamsbehandeling aan.