Beautysalon Soest

Bij je bezoek aan beautysalon in Soest kom je niet zomaar voor een behandeling, wij stellen alles in het werk om hiervan een ware beleving te maken. Bij Beautysalon in Soest krijg je warmte en aandacht in een sfeervolle omgeving en wordt je behandeld door een van onze specialisten van topkwaliteit. Wij zijn pas tevreden als jij ons uitgerust en ontspannen weer verlaat.

Afspraak maken? Bel 035 – 588 52 45

Beautysalon in Soest voor vrouwen

Je kunt bij ons terecht voor je haar, wij zijn Aveda hairstylisten en kleurspecialisten. Een afspraak begint altijd met de vraag naar jouw wensen. We bieden je gezichtsbehandelingen aan, met als uitgangspunt de leer van Ayurveda; de balans tussen lichaam en geest. Daarnaast kun je ook het lichaam een ontspannende wellnessbehandeling laten ervaren. Deze behandeling werkt sterk op het gevoel en kan ontspannend of juist stimulerend werken. Als laatste optie geven onze specialisten je handen en voeten de aandacht die ze verdienen.

Beautysalon in Soest voor mannen

Ook de moderne man kan prima bij ons terecht voor een behandeling door een van onze hairstylisten. Onder andere bieden wij als optie de ‘Aveda Men Greyblending’ aan, hierbij worden de grijze haren in vijf minuten gekleurd met een houdbaarheid van vier weken. Daarnaast zijn er voor de man Spa-behandelingen en Men’s Facial-behandelingen beschikbaar, die speciaal op de mannelijke huid afgestemd zijn. Deze behandelingen kunnen uitgebreid worden met bijvoorbeeld een diepe reiniging purify, intensieve scrub of een ontspannen gezichtsmassage. Uiteraard bieden wij ook voor de man geschikte lichaamsbehandelingen aan.

Afspraak maken bij een beautysalon in Soest?

Wil je graag contact opnemen met onze beautysalon in Soest of een afspraak maken? Dan kan dit via de mail klantenservice@salonwecare.nl. Wanneer je liever telefonisch contact hebt kan dit via 035 – 588 52 45.