Behandelingen voor mannen

Persoonlijke verzorging is voor iedereen belangrijk en dus ook voor de moderne man. Bij We Care weten wij dat als geen ander, en zullen wij naast een goed verzorgde coupe of een heerlijke gezichtsbehandeling zorgen dat je de salon weer als nieuw verlaat. Voorafgaand aan elke behandeling worden jou persoonlijke wensen vastgesteld zodat je de behandeling geheel ontspannen kunt ervaren.

Heren knippen/stylen

Wij nemen de tijd om jouw wensen en mogelijkheden van je haar te bespreken, dit is de basis voor een passend model voor jouw gezicht. Wij starten onze behandeling altijd met een uitgebreide wasmassage waarbij wij je haar behandelen met de natuurlijke producten van Aveda. Dit is de start van een heerlijke ontspannen behandeling. Aan het einde van de behandeling is de mogelijkheid om uitgespoeld te worden zodat je gedurende de dag geen last hebt van de losse kniphaartjes in je nek. Uiteraard zorgen onze Pure-fessionals ook nog eens voor die perfecte coupe en ga je weer met een goed gevoel naar huis.

Heren knippen vanaf € 62,50

Aveda Greyblending

Een perfecte oplossing voor de moderne man. Je grijze haar op een natuurlijke manier in 5 minuten gekleurd met een houdbaarheid van minimaal 4 weken. Geen uitgroei of onnatuurlijke kleur.

Vraag onze Pure-fessional naar de mogelijkheden.

Aveda Greyblending vanaf € 43,50

Men’s Facial

De mannen gaan tegenwoordig ook gewoon naar een schoonheidsspecialist en dat is bij We Care zeker geen taboe. De mannenhuid heeft een andere structuur en heeft daarom ook zeker goede verzorging en reiniging nodig. Een gezichtsbehandeling afgestemd op de huid van de man kun je boeken vanaf 30 min en worden uitgevoerd met de natuurlijke producten van 1 van onze productlijnen. Wil je een completere behandeling inclusief heerlijke ontspannende gezichtsmassage boek dan 60 of 90 min. Ervaar het eens en ontvang 10% korting op je volledige behandeling als je het samen met knippen combineert.

Men’s Facial vanaf € 46,50

Men’s Body

Ook lichaams- en/of massagebehandelingen zijn er bij We Care voldoende te kiezen voor de mannen. Voor meer informatie vraag het aan de Pure-fessionals of kijk onder het kopje lichaamsbehandeling. Deze behandeling zijn te boeken vanaf 30 minuten of langer.

Men’s body vanaf € 46,50