Haarbehandelingen

Een afspraak begint met de vraag wat je wensen zijn. Wij geven graag advies over de mogelijkheden van je haar op gebied van trends en kleur. Bij een bezoek geven wij ook altijd een heerlijke ontspannende wasmassage. Dit alles maakt dat jij ontspannen en als nieuw de deur verlaat. Wij worden zelfs ook voortdurend getraind om altijd de mooiste en beste resultaten te behalen.

Botanical Repair Treatment

De Botanical Repair lijn is een productlijn die het haar versterkt en herstelt het van binnen uit. Door het gebruik van de bond techniek werkt dit product tot diep in de kern van het haar. Het haar herstelt van binnenuit en is zichtbaar levendiger en glanzender, gelijk na het eerste gebruik. De professionele behandeling in de salon beschermt het haar extra tijdens het kleurproces, creëert nieuwe haarverbindingen en zorgt dat haarbreuk vermindert en voelbaar sterker is.

Een complete Botanical Repair Treatment ( €32,- toeslag ), inclusief versterkende voorbehandeling, een voedende toevoeging bij de kleur en intensief masker adviseren wij bij iedere kleurbehandeling. Op deze manier heb je langer plezier van je kleur en kwaliteit van het haar.

Wil je liever alleen het intensieve masker? Kies dan voor de Botanical Repair Treatment Express.

Botanical Repair Treatment Express vanaf € 15,-

Dames knippen

Wij nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit is de basis voor een passend model voor jouw gezicht. Met de start van een uitgebreide wasmassage behandelen wij je haar op een ontspannende manier met de natuurlijke producten. Andere service behandelingen zoals een oogmassage of een make-up touch-up proberen wij altijd toe te voegen aan deze ontspannen behandeling. Dit uiteraard als het tijdschema dit toelaat. Onze salon staat al jaren bekend om onze vakkennis in het knippen van dames. Wij zorgen er altijd voor dat je met een goed gevoel de salon weer verlaat. Voor langhaar fohnen of meer tijd wordt een toeslag berekend.

Dames knippen/stylen/fohnen vanaf € 77,-

Styling/Fohnen

Heb je een feestje, een zakelijke afspraak of wil je gewoon je haar laten stylen? Dat is bij ons geen probleem. Met de start van een uitgebreide wasmassage behandelen we je haar op een ontspannende manier met de natuurlijke producten. Daarna brengen wij je haar geheel in model zoals jij dat wenst. In de salon kun je de behandeling mooi combineren met bijvoorbeeld een manicure of een make-up om het geheel compleet te maken. Op aanvraag boeken wij meer tijd in de salon voor het opsteken van je haar of voor bruidskapsels. Voor langhaar fohnen of meer tijd wordt een toeslag berekend.

Blowdry vanaf € 26,50 en Fohnen vanaf € 48,-

Texture

Onze haarstylisten helpen je bij het maken van een beslissing om de textuur van je haar te veranderen of te versterken. Door middel van een voorafgaand consult proberen we duidelijk te krijgen wat jij wil bereiken en welke technieken hiervoor gebruikt kunnen worden. Denk aan meer volume of juist blijvende krullen. Deze Texture behandeling is altijd inclusief knippen en föhnen en een intensieve verzorging.
In de salon kun je de behandeling mooi combineren met bijvoorbeeld een manicure of een make-up.

Texture € 190,-

Aveda Full Spectrum Haircolor

Wil je een deel kleuring, volledige grijsdekking of een mooie transparante kleuring? Een mini kleuring waarbij alleen het aangezicht wordt gekleurd of een totale verandering? Alles is mogelijk. Onze kleuren van Aveda worden op maat voor jou gemaakt dus zijn perfect voor jouw haartype. Full Spectrum Haircolor geeft een perfecte glans en houdbaarheid. Full Spectrum Haircolor bestaat voor minimaal 96% uit natuurlijke ingrediënten en beschermen en verzorgen het haar tijdens het kleurproces. Laat je door ons adviseren en krijg een kleur die bij jou past. Naast het behouden van je haarkwaliteit tijdens het kleurproces adviseren wij wel bij elke kleuring een Botanical Repair Treatment om je haar te versterken en extra te voeden. Deze behandeling is extra toe te voegen vanaf € 15.-.

Full Spectrum Haircolor vanaf € 49,-

Aveda Full Spectrum Highlights/Lowlights

Wil jij je natuurlijke haarkleur opfrissen of je hele haar voorzien van mooie accenten? Wij maken aan de hand van een persoonlijk advies een kleuring die je haar doet leven. Met de natuurlijke kleuren uit de Aveda Full Spectrum Haircolor serie wordt de conditie van het haar behouden. Een mooie lichte frisse highlight of een warme donkere lowlight,  alles is mogelijk voor jouw haartype. De hoeveelheid folies bepaalt uiteindelijk het gewenste resultaat. Naast het behouden van je haarkwaliteit tijdens het kleurproces adviseren wij wel bij elke kleuring een Botanical Repair Treatment om je haar te versterken en extra te voeden. Deze behandeling is extra toe te voegen vanaf € 15.-.

Aveda Full Spectrum Highlights/Lowlights vanaf € 88,-

Aveda Full Spectrum Balayage

De balayage is een techniek om na gelang de valling van het haar een mooi accent aan te brengen. Hierdoor ontstaat het ‘sunkissed’ effect. Door de manier van aanbrengen van de techniek krijg je een speels effect in het haar die het haar doet leven. Balayage is voor iedereen geschikt die niet een volledige haarkleuring wil maar wel even iets anders. Uiteraard vinden wij het belangrijk om de haarkwaliteit te behouden en daarom wordt er uitsluitend met goede en verzorgende producten gewerkt. Naast dit adviseren wij wel bij elke kleuring een Botanical Repair Treatment om je haar te versterken en extra te voeden tijdens het kleurproces. Deze behandeling is extra toe te voegen vanaf € 15.-

Aveda Full Spectrum Balayage vanaf € 84,-

N

Wij bieden tijdens een kleurbehandeling de mogelijkheid aan om je extra te laten verwennen met een manicure/pedicure of make-up door 1 van onze spa medewerkers. Je ontvangt 10% korting op deze behandeling als ze gelijktijdig met de kleuring gedaan worden.

Boek je op dezelfde dag zowel een volledige behandeling in onze spa en kapsalon samen dan ontvang je standaard 10%  korting op de totale prijs. 

Alle behandeling zijn excl. knippen, stylen of fohnen. De prijzen van een kleuring op maat kunnen wij vooraf aan de behandeling aangeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen vraag dan 1 van onze stylisten.

Al onze kleurbehandelingen zijn gebaseerd op een bepaalde hoeveelheid product. Indien nodig zullen onze stylisten een toeslag berekenen voor extra product.