Haarbehandelingen

 Een afspraak begint met de vraag wat je wensen zijn. Wij geven graag advies over de mogelijkheden van je haar op gebied van trends en kleur. Bij een bezoek geven wij ook altijd een heerlijke ontspannende wasmassage. Dit alles maakt dat jij ontspannen en als nieuw de deur verlaat.

Botanical Hairspa Treatment

De conditie van haar en hoofdhuid is een belangrijk onderdeel om uiteindelijk een mooi resultaat te bereiken. Daarom bieden wij een Botanical Hairspa Treatment. Dit is een intensief haarmasker dat het proteïne of vochtgehalte in het haar weer volledig herstelt. De Botanical Hairspa Treatment kan direct bij een knip- kleur- of föhnbehandeling worden toegepast. Je kunt er ook voor kiezen om deze apart als behandeling te boeken voor een nog beter resultaat. Deze wordt dan uitgebreid met een stimulerende hoofdhuid behandeling op basis van een product dat de hoofdhuid volledig reinigt en terug op conditie brengt. Daarna volgt een ontspannende nek- en schoudermassage. Uiteraard geven wij vrijblijvend een compleet advies voor de thuisverzorging met onze Aveda producten.

Botanical Hairspa Treatment vanaf € 10,-

Dames knippen

Wij nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit is de basis voor een passend model voor jouw gezicht. Met de start van een uitgebreide wasmassage behandelen wij je haar op een ontspannende manier met de natuurlijke producten van Aveda. Onze salon staat al jaren bekend om onze vakkennis in het knippen van dames. Daardoor zorgen wij er altijd voor dat je met een goed gevoel de salon weer verlaat.

Dames knippen/stylen vanaf € 67,-

Styling

Heb je een feestje, een zakelijke afspraak of wil je gewoon je haar laten stylen? Dit is bij ons geen probleem. Met de start van een uitgebreide wasmassage behandelen we je haar op een ontspannende manier met de natuurlijke producten van Aveda. Daarna brengen wij je haar geheel in model zoals jij dat wenst. In de salon kun je de behandeling mooi combineren met bijvoorbeeld een manicure of een make-up. Op aanvraag boeken wij meer tijd in de salon voor het opsteken van je haar of voor bruidskapels.

Styling vanaf € 41,50

Texture

Onze haarstylisten helpen je bij het maken van een beslissing om de textuur van je haar te veranderen of te versterken. Door middel van een voorafgaand consult kunnen we duidelijk krijgen wat je wilt en welke technieken hiervoor gebruikt kunnen worden. Meer volume of juist blijvende krullen. Deze Texture behandeling is altijd inclusief knippen en föhnen. In de salon kun je de behandeling mooi combineren met bijvoorbeeld een manicure of een make-up.

Texture € 160,-

Aveda Full Spectrum Haircolor

Wil je een deel kleuring, volledige grijsdekking of een mooie transparante kleuring? Onze kleuren van Aveda worden op maat voor je gemaakt dus zijn perfect voor ieder haartype. Full Spectrum Haircolor geeft een perfecte glans en houdbaarheid. Full Spectrum Haircolor bestaat voor minimaal 96% uit natuurlijke ingrediënten en beschermen en verzorgen het haar tijdens het kleurproces. Laat je door ons adviseren en krijg een kleur die bij jou past.

Full Spectrum Haircolor vanaf € 39,50

Aveda Full Spectrum Highlights/Lowlights

Wil jij je natuurlijke haarkleur opfrissen of je hele haar voorzien van mooie accenten? Wij maken aan de hand van een persoonlijk advies een kleuring die je haar doet leven. Met de natuurlijke kleuren uit de Aveda Full Spectrum Haircolor serie wordt de conditie van het haar behouden. Een mooie lichte frisse highlight of een warme donkere lowlight alles is mogelijk voor ieder haartype. De hoeveelheid van de folies dat bepaalt uiteindelijk het gewenste resultaat.

Aveda Full Spectrum Highlights/Lowlights vanaf € 71, –

Aveda Full Spectrum Balayage

De balayage is een techniek om na gelang de valling van het haar een mooi accent aan te brengen. Hierdoor ontstaat het ‘sunkissed’ effect. Door de manier van aanbrengen van de techniek krijg je een speels effect in het haar die het haar doet leven. Balayage is voor iedereen geschikt die niet een volledige haarkleuring wil maar wel even iets anders.

Aveda Full Spectrum Balayage vanaf € 65,50

N

Wij bieden tijdens een kleurbehandeling de mogelijkheid aan om je extra te laten verwennen met een manicure/pedicure of make-up door 1 van onze spa medewerkers. Je ontvangt 10% korting op deze behandeling als ze gelijktijdig met de kleuring gedaan worden.

Alle behandeling zijn excl. knippen en/of stylen. De prijzen van een kleuring op maat kunnen wij vooraf aan de behandeling aangeven. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen vraag dan 1 van onze Pure-fessionals.

Al onze kleurbehandelingen zijn gebaseerd op een bepaalde hoeveelheid product. Indien nodig zullen onze Pure-fessionals een toeslag berekenen voor extra product.