Behandelingen voor vrouwen

Bij We Care zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op gebied van haar gezicht en lichaamsbehandelingen. Wij werken alleen met de hoogwaardige producten van Aveda die niet alleen milieuvriendelijk en dierproefvrij zijn maar ook bestaan uit 97% natuurlijke ingrediënten op basis van bloemen en planten. Aveda producten hebben de kracht om de conditie van haar en huid zichtbaar te verbeteren. Door constante innovatie en ontwikkelingen worden de producten zelfs steeds meer vegan. Je kunt er dus vanuit gaan dat onze Pure-fessionals altijd proberen het beste uit de behandeling te halen en een gepast advies hebben zodat je dit thuis mooi kan onderhouden tot je volgende behandeling.

Haar

Haar

Wij zijn Aveda haarstylisten en kleurspecialisten. Wij worden voortdurend getraind. Een afspraak begint met de vraag naar uw wensen.

Lees meer
Gezicht

Gezicht

Geniet van de ontspanning en rust terwijl wij uw huid goed verzorgen. Onze Pure-fessionals zijn speciaal getraind in de leer van Ayurveda.

Lees meer
Lichaam

Lichaam

Gun uw lichaam ook eens een ontspannende wellnessbehandeling uitgevoerd door onze speciaal opgeleide Pure-fessionals.

Lees meer
Handen & voeten

Handen & voeten

Geef handen en voeten de aandacht die ze verdienen. Traditionele mani/pedicure behandeling ook een uitgebreide spa-behandelingen.

Lees meer