Hand- en voetbehandelingen

Geef handen en voeten de aandacht die ze verdienen. Voor optimale verzorging gebruiken wij Aveda en CND nagelproducten. Wij bieden naast de traditionele mani/pedicure behandeling ook een uitgebreide spa-behandeling met de producten van Aveda. De nagels kunnen worden gelakt met de lak van CND. Een hoge kwaliteit nagellak die de conditie van de natuurlijke nagel behoud. Je kunt kiezen voor een normale of shellaq. Deze ontspannen behandeling is heel goed te combineren met een behandeling in de kapsalon.

Aveda Touch Up Manicure of Pedicure 

Een korte touch up behandeling voor je handen of voeten. Je nagels worden licht gevijld en een verzorgende Aveda hand- of voetcrème wordt aangebracht. Deze behandeling is exclusief het lakken van de nagels.

Onze Pure-fessionals zullen een passend advies geven en samen met jou een behandelplan opstellen indien nodig.

Aveda Touch Up Manicure of  Pedicure vanaf € 21,50

Aveda Cosmetische Manicure of Pedicure 

Een verzorgende behandeling voor de handen en/of voeten.

Voor de handen worden de nagelriemen verzorgd en nagels op de gewenste lengte gevijld. De nagels worden desgewenst gepolijst. Een heerlijke ontspannen handmassage met de Aveda Hand Relief volgt.

De voeten gaan eerst heerlijk in onze vernieuwende voeten-spa, een ervaring op zich. Daarna worden de nagels geknipt en verzorgd. Vervolgens wordt eventueel het overtollige eelt verwijderd, alsmede eventueel aanwezige eeltpitten en/of ingegroeide nagels of kloven behandeld. Daarna worden de nagels en voeten gefreesd en gepolijst. Als afsluiting van de behandeling worden je voeten verzorgd met de Aveda Foot Relief. Bij je eerste behandeling wordt er afhankelijk van de conditie van jouw voeten samen met een pure-fessional een behandelplan opgesteld

Deze behandelingen zijn exclusief het lakken van de hand- of voetnagels. Natuurlijk kan dit wel worden bijgeboekt.

Aveda Cosmetische Manicure of  Pedicure vanaf € 42,25

Aveda Manicure of Pedicure De Luxe 

Een volledige en ontspannende behandeling van 60 minuten voor de handen of voeten.

Nadat je handen worden gescrubd ontvang je een ontspannende handmassage met de Aveda Hand Relief. Hierna worden jouw nagels op lengte gevijld en de nagelriemen verzorgd. Afsluitend worden je nagels gelakt met een kleur naar keuze uit de nieuwste collectie van CND Vinylux lak.

Voor de voeten een heerlijke ontspannende en verzorgende behandeling van 60 minuten. Je wordt ontvangen in de salon met een kop Aveda Comforting Tea. Er wordt begonnen met een cosmetisch pedicure en deze behandeling wordt uitgebreid met een heerlijk voetenbad in onze vernieuwde voeten-spa met een uitgebreide scrub voor de voeten en onderbenen. Als afsluiting volgt er een uitgebreide ontspannende massage van de voeten en onderbenen met Aveda Foot Relief. Afsluitend worden de nagels gelakt met een blanke lak van CND Vinylux lak.

Aveda Manicure of  Pedicure De Luxe vanaf € 72,50

N

Al onze hand- en voetbehandelingen kunnen worden uitgebreid met het aanbrengen van CND Shellaq. Een lang houdbare lak van minimaal 2 weken met een ongelofelijke glans. Deze lak behoud de conditie van je natuurlijke nagels. De lak dient wel na een bepaalde tijd bij ons in de salon verwijderd te worden. Voor meer informatie en prijzen kun je met onze Pure-fessionals contact op nemen.

Indien tijdens de behandeling aan handen of voeten meer tijd nodig blijkt te zijn dan wordt in overleg extra tijd berekend of een ander behandelplan opgesteld zodat je altijd verzekerd bent van perfect verzorgde handen of voeten.