Hand- en voetbehandelingen

Geef handen en voeten de aandacht die ze verdienen. Voor optimale verzorging gebruiken wij Aveda en CND nagelproducten. Wij bieden naast de traditionele mani/pedicure behandeling ook een uitgebreide spa-behandeling met de producten van Aveda. De nagels kunnen worden gelakt met de lak van CND. Een hoge kwaliteit nagellak die de conditie van de natuurlijke nagel behoud. Je kunt kiezen voor een normale nagellak van Vinelux die een houdbaar heeft van ongeveer 5 dagen. Of je kunt kiezen voor een Shellac die minimaal 10-12 dagen blijft zitten. Ook is er een mogelijkheid voor het aanbrengen van BIAB, een behandeling die de natuurlijke nagel verstevigt of repareert en 3 weken minimaal houdbaarheid geeft. Deze ontspannen behandeling is heel goed te combineren met een behandeling in de kapsalon.

Aveda Cosmetische Manicure of Pedicure

Een verzorgende behandeling voor de handen en/of voeten.

Voor de handen worden de nagelriemen verzorgd en nagels op de gewenste lengte gevijld. De nagels worden desgewenst gepolijst. Tot slot worden de handen heerlijk verzorgd en gehydrateerd met de Aveda Hand Relief.

De voeten gaan eerst heerlijk in onze vernieuwende voeten-spa, een ervaring op zich. Daarna worden de nagels geknipt en verzorgd. Vervolgens wordt eventueel het overtollige eelt verwijderd, alsmede eventueel aanwezige eeltpitten en/of ingegroeide nagels of kloven behandeld. Daarna worden de nagels en voeten gefreesd en gepolijst. Als afsluiting van de behandeling worden je voeten verzorgd met de Aveda Foot Relief. Bij je eerste behandeling wordt er afhankelijk van de conditie van jouw voeten samen met een pure-fessional een behandelplan opgesteld

Al onze hand en voetverzorging is uitbreiden met Vinlux, Shellaq of BIAB van het merk CND. Mocht je hier gebruik van willen maken geef dit dan aan bij het maken van de afspraak zodat er extra tijd ingeboekt kan worden.

Cosmetische Manicure € 44,50

Cosmetische Pedicure vanaf € 47,50-

Aveda Manicure of Pedicure De Luxe

Een volledige en ontspannende behandeling van 60 minuten voor de handen of voeten.

Nadat je handen worden gescrubd ontvang je een ontspannende handmassage met de Aveda Hand Relief. Hierna worden jouw nagels op lengte gevijld en de nagelriemen verzorgd.

Voor de voeten een heerlijke ontspannende en verzorgende behandeling van 60 minuten. Je wordt ontvangen in de salon met een kop Aveda Comforting Tea. Er wordt begonnen met een cosmetisch pedicure en deze behandeling wordt uitgebreid met een heerlijk voetenbad in onze vernieuwde voeten-spa met een uitgebreide scrub voor de voeten en onderbenen. Als afsluiting volgt er een uitgebreide ontspannende massage van de voeten en onderbenen met Aveda Foot Relief. Al onze hand en voetverzorging is uitbreiden met Vinlux, Shellaq of BIAB van het merk CND. Mocht je hier gebruik van willen maken geef dit dan aan bij het maken van de afspraak zodat er extra tijd ingeboekt kan worden. 

Manicure De Luxe vanaf € 55,-

Pedicure De Luxe vanaf € 63,-

N

Al onze hand- en voetbehandelingen kunnen worden uitgebreid met het aanbrengen van CND Shellac . Een lang houdbare lak die minimaal 10-12 dagen houdbaarheid geeft met een ongelofelijke glans. Ook kan je de natuurlijke nagel laten verstevigen en repareren met BIAB met een minimale houdbaarheid van 3 weken. Deze lak behoud de conditie van je natuurlijke nagels. De lak dient wel na een bepaalde tijd bij ons in de salon verwijderd te worden. Voor meer informatie en prijzen kun je met onze Pure-fessionals contact op nemen.

Indien tijdens de behandeling aan handen of voeten meer tijd nodig blijkt te zijn dan wordt in overleg extra tijd berekend of een ander behandelplan opgesteld zodat je altijd verzekerd bent van perfect verzorgde handen of voeten.