Lichaamsbehandelingen

Gun je lichaam ook eens een ontspannende wellnessbehandeling met de producten van Aveda. Deze lichaamsbehandelingen werken sterk op gevoel en kunnen ontspannend of juist stimulerend werken. Alle behandelingen worden door onze speciaal opgeleide Pure-fessionals uitgevoerd.

Ayurvedische Massage 30/60/90min

Wat is je Elemental Nature? D.m.v. van een ayurvedische intake en een sensory journey ontvang je een gepersonaliseerde ontspannende full body massage met verwarmde essentiële oliën. Inclusief een Indian Head massage en voetmassage.

Ayurvedische Massage vanaf € 40,- (30min)

 

Stress-Fix Massage 90/120min

Het Stress-Fix aroma van o.a. lavendel, lavandin en muskaatsalie is klinisch bewezen en helpt het stress-niveau te verlagen. Een combinatie van Zweedse massage, Deep tissue, voet reflexologie en acupressuur zorgen voor dat spierspanning verminderd en gevoel van stress wordt verlaagd

Stress-Fix Massage vanaf € 93,50 (90min)

 

Hot Stone Massage 90/120min

Een massage met verwarmde basaltstenen. De warmte en de druk van de stenen geven verlichting lengte aan gespannen spieren en helpen je om in een diepere staat van ontspanning te komen.

Hot Stone Massage vanaf € 78,50 (60min)

 

Exfoliating Body wrap 90min

Na een droge exfoliatie (verwijderen van dode huidcellen) ontvang je een pakking op basis van algen wat zuiverend en ontgiftend op het lichaam werkt. Een massage tot slot met het door jou gekozen aroma zoals bijv. beautifying, shampure of rosemary mint zorgt voor een extra ontspannen beleving. Na de behandeling is er een mogelijkheid om te douchen.

Exfoliating Body wrap vanaf € 117.50 (90min)

 

Chakra Balancing Massage 90/120min

Na een sensory journey van verschillende chakra aroma blends volgt er een energetische reis langs de chakra’s. Gecombineerd met Deep Tissue en Reflexologie geeft het een ontspannend gevoel waarbij spierspanning wordt verminderd en energie beter door het lichaam zal stromen. Een ware beleving!

Chakra Balancing Massage vanaf € 93,50 (90min)

 

Back Treatment 60/90min

Een zuiverende en verzorgende behandeling voor de rug. Na een scrub, masker therapie en dieptereiniging volgt er nog een ontspannende massage van rug nek en schouders.

Back Treatment € 78,50 (60min)

 

N

Het is bij ons mogelijk na een body behandeling jezelf af te spoelen onder de douche.

Indien mogelijk kan je na een behandeling in onze spa je haar laten wassen en föhnen. Je ontvangt dan 10% korting op deze behandeling.