Lichaamsbehandelingen

Gun je lichaam een ontspannende wellnessbehandeling met de producten van Aveda. Deze lichaamsbehandelingen werken sterk op gevoel en kunnen ontspannend of juist stimulerend werken. Alle behandelingen worden door onze speciaal opgeleide Pure-fessionals uitgevoerd.

Ayurvedische Massage 60/90min

Wat is je Elemental Nature? Door middel van een ayurvedische intake en een sensory journey ontvang je een gepersonaliseerde ontspannende full body massage met verwarmde essentiële oliën. Inclusief een Indian Head massage en voetmassage. Boek na je heerlijke massage nog een volledige behandeling in onze kapsalon en ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

Ayurvedische Massage vanaf €85,- (60min)

 

Stress-Fix Massage 90/120min

Even helemaal ontstressen met onze Stress-Fix massage. Het Stress-Fix aroma wat verrijkt is met onder andere lavendel helpt het stress niveau te verlagen. Een goede combinatie van Zweedse massage, deep tissue massage, voetreflexologie en accupressuur zorgt ervoor dat de spierspanning vermindert, en daar tegelijkertijd ook het gevoel van stress verlaagd word. Boek na je heerlijke massage nog een volledige behandeling in onze kapsalon en ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

Stress-Fix Massage vanaf € 100,- (90min)

 

Hot Stone Massage 90/120min

Een massage met verwarmde basaltstenen. De warmte en de druk van de stenen geven verlichting  aan gespannen spieren en helpen je om in een diepere staat van ontspanning te komen. Boek na je heerlijke massage nog een volledige behandeling in onze kapsalon en ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

Hot Stone Massage vanaf € 100,-  (90min)

 

Exfoliating Body wrap 90min/120min

Na een droge exfoliatie ontvang je een pakking op basis van algen. Deze pakking werkt zuiverend en ontgiftend op het lichaam. Na de wrap spoel je je af onder onze douche. Tot slot ontvang je een massage met een door jou gekozen aroma.
Dit zorgt voor een extra ontspannen beleving. Boek na je heerlijke massage nog een volledige behandeling in onze kapsalon en ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

Exfoliating Body wrap vanaf € 126,-  (90min)

 

Chakra Balancing Massage 90min

Na een sensory journey van verschillende chakra aroma blends volgt er een energetische reis langs de chakra’s. Gecombineerd met Deep Tissue en Reflexologie geeft het een ontspannend gevoel waarbij spierspanning wordt verminderd en energie beter door het lichaam zal stromen. Een ware beleving! Boek na je heerlijke massage nog een volledige behandeling in onze kapsalon en ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

Chakra Balancing Massage € 100,-

 

Back Treatment 60/90min

Een zuiverende en verzorgende behandeling voor de rug. Na een scrub, masker therapie en dieptereiniging volgt er nog een ontspannende massage van rug nek en schouders. Boek na je heerlijke massage nog een volledige behandeling in onze kapsalon en ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

Back Treatment vanaf € 85,- (60min)

 

N

Het is bij ons mogelijk na een body behandeling jezelf af te spoelen onder de douche.

Indien mogelijk kan je na een behandeling in onze spa je haar laten wassen en föhnen. Je ontvangt dan 10% korting op deze behandeling.

* De korting van 10% geldt alleen op behandelingen van minimaal 60min of langer.