La Biosthétique

 

De huid is de verbintenis tussen ons lichaam en de wereld, het is ons grootste orgaan. Een gezonde, mooie huid begint met de beste producten. La Biosthétique is een frans merk wat staat voor leven en schoonheid, biologisch en esthetisch. La Biosthétique combineert de krachten van de natuur met de nieuwste inzichten op het gebied van cosmetisch en biotechnologisch onderzoek. Het resultaat? Doelgerichte huidproducten, geschikt voor hem en voor haar en alle huidtypes en ieder huidprobleem.

Bronze Facial

 

Heeft je huid een oppepper nodig, intensieve reiniging  of juist kalmering en ontspanning? Deze behandeling van La Biosthetique biedt deze unieke combinatie. Geen enkele huid is hetzelfde, daarom worden de behandelingen altijd aangepast op de behoefte van je huid en jouw wensen. Na een grondige reiniging en peeling wordt de huid geboost met een serum om de huid extra te voeden. Er volgt een ontspannende massage die afgesloten wordt met een passende dagverzorging. Je huid ziet er weer stralend, zacht en gevoed uit.

Bronze Facial voor hem of voor haar €87,50  (60min)

 

  Golden facial

Golden gezichtsbehandeling is een zeer luxe ontspannende gezichtsbehandeling vanaf 90 minuten die gepersonaliseerd en ontworpen is om het beste resultaat te behalen waardoor de huid er zichtbaar gerevitaliseerd en stralender uit zal zien. Tijdens de behandeling ontvang je een intensieve peeling en dieptereiniging om de huid voor te bereiden op de volgende stappen. Actieve werkstoffen worden tijdens de  ontspannende/activerende massage  beter door de huid opgenomen waardoor aanmaak van nieuwe huidcellen/collageen extra wordt gestimuleerd. Tot slot wordt de behandeling afgesloten met een passende dagverzorging. Je huid ziet er zichtbaar steviger en stralender uit.

Deze behandeling is uit te breiden met extra supplementen zoals een lifting eye of face pad  (vanaf€15,-) voor een direct zichtbaar resultaat. 

Golden Facial voor hem of voor haar € 118,- (90 min) 

 

 Diamond Facial

Deze ultra luxe Anti-aging gezichtsbehandeling is ontworpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, de structuur te verstevigen en straling van de huid te verbeteren. De behandeling begint met een grondige reiniging en een 2 voudige peeling  om de porien te zuiveren en de dode huidcellen te verwijderen.  Anti Aging werkstoffen worden dmv  dermaroller beter doorlaatbaar doordat er minescule gaatjes in de porien worden gemaakt. Dit zorgt er voor dat  de collageen productie en herstellend vermogen van de huid wordt gestimuleerd .Tot slot ontvang je nog een heerlijke ontspannende massage en een passende dag verzorging. Je huid ziet er zichtbaar steviger en stralender uit.

Deze behandeling is uit te breiden naar 120 minuten en met extra supplementen zoals een lifting eye of face pad ( vanaf € 15,- ) voor een direct zichtbaar resultaat. 

Diamond Facial voor hem of voor haar vanaf €127,50  (90 min)