Gezichtsbehandelingen

Geniet van ontspanning en rust terwijl wij jouw huid goed verzorgen. Onze Pure-fessionals zijn speciaal getraind in de leer van Ayurveda, de balans tussen lichaam en geest. Bij onze behandelingen gebruiken wij uitsluitend de producten van Aveda. De Aveda producten zijn tot 97% natuurlijk en herstellen en bewaren de natuurlijke balans van jouw huid. Afgestemd op je huidtype stellen wij samen de ideale behandeling vast. Hieronder lichten wij een aantal van onze behandelingen uit maar er word natuurlijk altijd een behandeling op maat gemaakt.


Wij adviseren altijd een behandeling van 90 minuten,  omdat wij denken dat je zo het beste uit de behandeling kunt halen. Bij een behandeling vanaf 90 minuten zit er ook altijd een supplement t.w.v. € 15,- in de behandeling. Voor meer informatie kun je terecht bij onze Pure-fessionals.

Pure Focus Facial 30min

Een introductie behandeling van 30 minuten waarbij je kennis maakt met de plantaardige producten van Aveda. Een verkwikkende behandeling waarbij een keuze kan worden gemaakt uit exfoliëren, gezicht- en/of nek- en schoudermassage of een maskerbehandeling.

Indien mogelijk kan je na een behandeling in onze spa je haar laten wassen en föhnen. Je ontvangt dan 10% korting op deze behandeling*.

Pure Focus Facial vanaf € 42,25

De Botanical Skin Resurfacing Treatment 60/90/120min

De Botanical Skin Resurfacing Treatment gaat voorbij aan microdermabrasie. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van producten die onder andere het halfedelsteen Toermalijn bevatten.

De combinatie van deze producten en unieke technieken verwijderen dode huidcellen op een milde manier. De behandeling wordt aangepast aan de individuele behoefte van de gast en is gericht op de zones die extra zorg nodig hebben. Het resultaat is een zichtbaar jongere uitstraling, zonder schadelijke bijwerkingen.

Indien mogelijk kan je na een behandeling in onze spa je haar laten wassen en föhnen. Je ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

De Botanical Skin Resurfacing Treatment vanaf € 82,50 (60min)

 

Tulasara Facial 90/120 min

Een gepersonaliseerde gezichtsbehandeling voor de droge, vette of gevoelige huid waarbij de wensen en behoeften van jouw huid centraal staan.

De Tulasara Facial is een unieke behandeling die bestaat uit onder andere het Tulasara Radiant Awakening Ritual, dit is een ayurvedisch ritueel dat afvalstoffen afvoert en je huid terug in balans brengt. Het resultaat van deze behandeling is dat de huid ontspant en intensief gevoed wordt met de producten van Aveda. Uiteraard kun je thuis met de juiste producten je huid in optimale balans houden, vraag erna bij 1 van onze Pure-fessionals.

Indien mogelijk kan je na een behandeling in onze spa je haar laten wassen en föhnen. Je ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

Tulasara facial vanaf € 97.50 (90min)

 

Perfecting Plant Peel Facial 90/120min

De Perfecting Plant Peel is een peeling waarbij de huid direct geëxfolieerd wordt. Ondanks dat dit een intensieve peeling is zal er geen irritatie of roodheid optreden. Deze unieke behandeling kan zelfs door de meest gevoelige en kwetsbare huid worden ondergaan. Dit is mede mogelijk door het bestanddeel glucosamine. Perfecting Plant Peel is een 2 stappen systeem dat de huid op een spectaculaire manier herstelt. Vale, dode huidcellen worden verwijderd en fijne lijntjes en rimpeltjes worden verzacht. Hierdoor ontstaat een verfijnde huid die weer straalt en er jonger uitziet.

Deze behandeling kan los geboekt worden, maar ook als supplement worden toegevoegd aan een andere gezichtsbehandeling. Als supplement kost deze behandeling €27,50 in plaats van €42,25. Tevens kan de Perfecting Plant Peel ook als kuur ingepland worden.

Indien mogelijk kan je na een behandeling in onze spa je haar laten wassen en föhnen. Je ontvangt dan 10% korting op de totale behandelprijs*.

Perfecting Plant Peel Facial vanaf € 97,50 (90min)

 

Bindweefselmassage 30/60/90/120min

Deze bindweefselmassage voor het gezicht stimuleert de doorbloeding van de huid wat zorgt voor een frissere teint. Daarnaast wordt het bindweefsel verstevigd en zorgt het voor verjonging van de huidstructuur.

Door de massagetechnieken wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, hierdoor verminderen o.a. rimpels, kraaienpootjes en littekens. Deze behandeling kan zeer goed gecombineerd worden met 1 van onze facials, zodat de huid weer goed verzorgd en gehydrateerd wordt. Voor het meest effectieve en langdurige resultaat adviseren wij een kuurbehandeling van 6 weken. Indien je dit direct reserveert ontvang je een korting van 15% op de totaalprijs of je krijgt een gezicht masker voor thuis na keuze. De behandeling is ook los te boeken.

Indien mogelijk kan je na een behandeling in onze spa je haar laten wassen en föhnen. Je ontvangt dan 10% korting op deze behandeling*.

Bindweefselmassage vanaf € 42,25

Supplementen

Ook hebben wij kleine behandelingen die je kunt toevoegen aan een behandeling, of los kunt boeken.
Je kunt onder andere terecht bij ons voor:

– Het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen

– Het epileren of waxen van de wenkbrauwen, bovenlip of ander gezichtsdeel

– Het waxen van verschillende lichaamsdelen. Onder andere de armen, benen, rug, bikinilijn en meer.

Onze wax behandelingen doen wij met het merk LYCON. Dit Australische merk is dierproef-vrij, en is de crème de la crème op het gebied van waxen.

Onze supplementen zijn verkrijgbaar vanaf € 16,-

Tevens krijg je bij een gezichtsbehandeling van 90 minuten één supplement ter waarde van € 16,- cadeau!

 

* de korting van 10% op de totale behandeling geldt alleen op behandelingen van minimaal 60 minuten of langer.