Herenkapper Soest

Wij willen graag dat jij je afspraak bij een herenkapper in Soest niet zomaar als een kappersbezoek ervaart, we streven ernaar om het tot een beleving te maken voor jou. Een moment van rust in je verder vaak drukke bestaan. We geven je warmte en aandacht in een omgeving die rust uitstraalt en waarin jij je helemaal kunt ontspannen.

Afspraak maken? Bel 035 – 588 52 45

Jouw afspraak bij de herenkapper in Soest

Bij ons werken de beste hairstylisten die voortdurend worden getraind. Jouw afspraak bij de herenkapper in Soest begint met de vraag naar jouw wensen, zodat je de behandeling helemaal relaxed kunt ondergaan. Bij ons staan de klant en de rust centraal. Daarnaast hechten we er waarde aan om te werken met de natuurlijke producten van Aveda. We kijken naar de conditie van je haar en je gezichtsvorm en bespreken de mogelijkheden die passend zijn bij jouw gezicht. Dit vinden we belangrijker dan de nieuwste modetrends.

Behandelingen bij de herenkapper in Soest

Na het inleidende gedeelte starten we de behandeling altijd met een uitgebreide wasmassage met de producten van Aveda. Op die manier begint de behandeling ontspannen. Een van onze specialisten zorgt vervolgens voor een perfecte coupe. Naast het wassen, knippen en drogen bieden we je bij Herenkapper in Soest de ‘Aveda Men Grey’ behandeling aan. Dit is een perfecte oplossing voor de man die niet zo gecharmeerd is van zijn grijzende haar. Het haar wordt dan op een natuurlijke manier in vijf minuten gekleurd, het resultaat blijft vier weken zichtbaar. Er is geen sprake van uitgroei of een onnatuurlijke kleur. Vraag onze hairstylisten naar de mogelijkheden.

Een afspraak maken

Wil je graag een afspraak maken bij een herenkapper in Soest? Mail naar klantenservice@salonwecare.nl. Wanneer je liever telefonisch contact wilt en een afspraak wil kan dit via 035 – 588 52 45. Team We Care staat je graag te woord.