Kapper in Soest Zuid

Vaak wordt gezegd dat we maar één kans hebben om een eerste indruk te maken en dat klopt ook. Een goed verzorgd en mooi geknipt kapsel draagt daar vast en zeker aan bij. Wil je een afspraak maken bij een professionele kapper in Soest Zuid? Bekijk onze behandelingen en talrijke aanbiedingen.

Afspraak maken? Bel 035 – 588 52 45

Welke behandelingen biedt onze kapsalon in Soest Zuid?

In onze kapsalon in Soest Zuid kan je terecht voor een knipbehandeling, een nieuwe kleur en een verzorgende behandeling van jouw haar en hoofdhuid. Wat al deze zaken met elkaar gemeen hebben is dat ze uitgevoerd worden door een uiterst ervaren team en met de meest kwalitatieve producten. Onze kappers en stylisten worden voortdurend bijgeschoold in de laatste nieuwigheden om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Voor alle behandelingen en verzorging maken wij exclusief gebruik van de producten van Aveda die uitvoerig getest tegen dierproeven en crueltyfree zijn. Kom je bij ons langs en heb je zin in eens een geheel ander kapsel of wil je eens een nieuw kleurtje uitproberen? Vraag onze haarstylisten om raad, ze geven je graag alle mogelijkheden die volgens hun mening perfect bij jou passen.

Heb je geen knipbeurt of colouring nodig maar wil je ontspannen kunnen genieten van een relaxerende hoofdmassage en drukpunten acupressuur? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Kom bij ons langs en je zal met een ontspannen en tevreden gevoel terug buiten wandelen, daar kan je vanop aan. In onze kapsalon in Soest Zuid kan je terecht voor haar- en hoofdbehandelingen met aandacht.

Afspraak maken bij onze kapsalon in Soest Zuid?

Via een telefoontje of mailtje kan je gemakkelijk en snel je afspraak vastleggen, bij ons geen lange wachttijden. Kapsalon in Soest Zuid kijkt alvast al uit naar je komst. Je kunt een afspraak maken via klantenservice@salonwecare.nl of telefonisch via 035 – 588 52 45.