Kapper Soest

Zoek je een kapper in Soest? Bij We Care bieden wij je het beste van het beste en zoveel meer: wij scheppen voor jou een echte, persoonlijke beleving. Warmte, aandacht en rust zijn onze hoofdingrediënten voor een volledige behandeling op jouw maat en volgens de Ayurvedische wellness leer. Laat jezelf lekker verwennen en kom volledig tot rust terwijl onze specialisten je haren, gezicht, lichaam, handen en/of voeten tot in de puntjes verzorgen.

Afspraak maken? Bel 035 – 588 52 45

Kapper in Soest voor dames

Ons kappers in Soest is de plaats waar jij je helemaal kunt ontspannen. Al onze aandacht gaat naar jou en jouw wensen. Onze haarspecialisten doen de rest. Als deskundigen in Aveda haarstijlen en -kleuringen laten zij niets aan het toeval over voor de perfecte afwerking van jouw look en staan ze je graag bij met passend advies over trends, snit en kleur. We starten met een relaxte hoofdhuidmassage en laten je verbeelding daarna de vrije loop. Een Botanical (Express) Hairspa Treatment, styling voor een feest, Full Spectrum (Duo) Haircoloring, High-Lowlights (Top/Half/Total), extensies of een balayage: bij ons kan het allemaal. We kunnen zelfs aan de textuur van je haren werken of je een complete Full Spectrum Refresh Treatment aanbieden.

Kapsalon in Soest voor mannen

Heren kiezen deze kapper in Soest omdat ook de moderne man de juiste persoonlijke verzorging verdient. Op basis van je wensen gaat ons team van specialisten op zoek naar de juiste coupe en afwerkingen. Zo leggen we de basis voor een look die je gezicht volledig tot zijn recht laat komen. Starten doen we met een nauwkeurige wasmassage, waarbij je haren worden verwend met een volledige kuur op basis van verschillende Aveda natuurproducten.

Het is de perfecte start om bij weg te dromen en de vele mogelijkheden van onze behandelingen te overwegen. Wij zorgen namelijk niet alleen voor de perfecte coupe, maar ook voor tal van gespecialiseerde haarbehandelingen die elders maar moeilijk te vinden zijn. Wil je bijvoorbeeld van je grijze haren af, dan kan dat bij ons op een natuurlijke manier en al in 5 minuten met de bijzondere Aveda Men Greyblending behandeling. Het resultaat is 4 weken lang gegarandeerd, zonder uitgroei.

Spabehandelingen

Bij onze kapper in Soest kun je bovendien nog zoveel meer doen dan de perfecte haarsnit verkrijgen. Zowel dames als heren kunnen bij ons ook terecht voor complete spabehandelingen of gespecialiseerde treatments van alle soorten. In 30 minuten kunnen wij met onze Aveda natuurproducten bijvoorbeeld al heel wat doen om je huid op adem te laten komen. We gebruiken ze volop tijdens onze ontspannende spabehandelingen. Aanraders zijn hier alvast onze facials, basisgezichtsbehandelingen speciaal gericht op reiniging, hydratatie en bescherming van jouw specifieke huidtype. Uiteraard zijn ook langere, diepere en intensievere behandelingen mogelijk. Informeer je gerust bij een van onze spa specialisten.

Wil je een afspraak maken bij een van onze kappers in Soest?

Maak een afspraak via de mail klantenservice@salonwecare.nl of bel 035 – 588 52 45 om telefonische afspraak te maken.