Manicure in Soest

Je handen krijgen het dagelijks hard te verduren. Blootstelling aan kou en vocht doen onze handen geen goed waardoor een degelijke en uitgebreide verzorging geen overbodige luxe vormt. Maak vandaag nog kennis met de behandelingen van manicure in Soest bij Salon We Care.

Afspraak maken? Bel 035 – 588 52 45

Welke manicurebehandelingen kan je in Soest boeken?

Voor de behandeling van jouw handen en nagels bieden wij verschillende mogelijkheden aan, allen uitgevoerd door de beste professionals en met de meest kwaliteitsvolle producten van Aveda en Shellac.

De Aveda Touch Up Manicure is een korte behandeling met het doel je handen en nagels een degelijke verzorging te geven. De Aveda Cosmetic Manicure houdt in dat ook de cuticles verzorgd worden en de nagels op de door jou gewenste lengte gevijld worden waarna ze een verzorgende lak krijgen. De Aveda Manicure Deluxe is totaalpakket van Manicure in Soest bij Salon We Care waarbij je ook nog kan rekenen op een scrub die alle dode huidcellen verwijderd en een uiterst ontspannende handmassage die zorgt voor een optimale doorbloeding in de handen. Deze behandeling wordt afgewerkt met het lakken van de nagels in de kleur  die jij kiest uit ons gamma.

Manicure in Soest bij Salon We Care zorgt voor een aangename behandeling in een ontspannen sfeer waarbij de wensen van onze klanten steeds centraal staan. Het rustgevende gevoel van onze behandelingen zal bijdragen aan een optimale balans van het lichaam.

Afspraak maken voor een manicure in Soest?

Heb je behoefte aan een ontspannende en verzorgende behandeling van je handen en nagels? Contacteer ons dan vandaag nog via klantenservice@salonwecare.nl of bel ons op het nummer 035 – 588 52 45  voor het maken van een afspraak. Salon We Care kijkt alvast uit naar je komst.