Gezichtsbehandeling Soest

Bij een gezichtsbehandeling in Soest weten wij dat jij tijd voor jezelf nodig hebt en jezelf regelmatig eens fijn moet kunnen ontspannen. Dat is dan ook het uitgangspunt van een gezichtsbehandeling in Soest, we streven ernaar dat jij ons met geheel vernieuwde energie en zen weer verlaat. Dat doen we door je aandacht en warmte te bieden in een ambiance die kalmte en sfeer uitstraalt en waarin jij je prettig voelt.

Afspraak maken? Bel 035 – 588 52 45

Gezichtsbehandeling in Soest voor de vrouw

Onze Pure-specialisten zijn van topkwaliteit en zijn opgeleid volgens de Ayurvedische leer, dit  is de balans tussen lichaam en geest. Bij alle behandelingen worden uitsluitend de natuurlijke producten van Aveda gebruikt, deze herstellen en bewaren het natuurlijke evenwicht van de huid. Bij een gezichtsbehandeling in Soest hebben we de keuze uit vele, verschillende behandelingen. Samen met jou stellen we de ideale behandeling vast die afgestemd is op jouw huidtype. Bij enkele behandelingen bestaat de mogelijkheid om na de gezichtsbehandeling tegen een gereduceerd tarief, je haar te laten wassen en föhnen.

Gezichtsbehandeling in Soest voor de man

Gezichtsbehandelingen zijn allang niet meer alleen voorbehouden aan vrouwen, daarom zien wij bij Gezichtsbehandelingen in Soest steeds meer mannen die ons weten te vinden. De moderne man neemt de verzorging van zijn huid serieus en dat doen wij ook. Bij Gezichtsbehandeling in Soest weten we dat de mannenhuid een andere structuur heeft dan die van de vrouw en daar passen wij onze Spa-behandeling op aan. Zo kun je onder andere kiezen voor een ‘Men’s Facial’ behandeling, waarbij de huid diep gereinigd en gehydrateerd wordt. Vervolgens wordt er een masker opgebracht wat passend is bij het specifieke huidtype.

Afspraak maken voor een gezichtsbehandeling in Soest?

Ben je geïnteresseerd geraakt in een gezichtsbehandeling in Soest en wil je graag een afspraak maken of heb je nog verdere vragen, dan kun je ons bereiken via: 035 – 588 52 45. Mailen kan ook klantenservice@salonwecare.nl.