Schoonheidsspecialiste in Soest

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf of wil je graag extra aandacht aan jezelf besteden? Dan heten wij je van harte welkom bij onze schoonheidsspecialiste in Soest Zuid. Wij zijn een belevingsgerichte salon, wat voor ons inhoudt dat we je warmte en aandacht bieden in een rustgevende ambiance.

Afspraak maken? Bel 035 – 588 52 45

Schoonheidsspecialiste in Soest en de vrouw

Onze Pure-fessionals en zijn speciaal getraind in de leer van Ayurveda, wat betekent dat we lichaam en geest als een samenwerkend geheel zien waartussen een balans moet bestaan. Bij al onze behandelingen werken we uitsluitend met de natuurlijke producten van Aveda. Deze herstellen en bewaren de natuurlijke balans van de skin. Alvorens de behandeling te beginnen voert de schoonheidsspecialiste in Soest een huidanalyse uit, waarna ze samen met jou de ideale behandeling kiest. Je hebt dus altijd een gepersonaliseerde behandeling waarbij de wensen en behoeften van jouw huid centraal staan en die gericht is op de zones die extra zorg nodig hebben.

Schoonheidsspecialiste in Soest en de man

De moderne metroman gaat tegenwoordig ook naar de schoonheidsspecialiste, hij is allang geen uitzondering meer. Bij onze Schoonheidsspecialiste in Soest zien we steeds meer mannen die aandacht willen besteden aan hun gezicht en aan hun lichaam. Wij hebben daarvoor onze Spa behandelingen ontwikkeld die speciaal gericht zijn op de man. De gezichtshuid van de man heeft een andere structuur en benodigd daar zeker goede verzorging voor. Naast de normale Spa behandeling kan er ook gekozen worden voor de “Men’s Facial” behandeling waarbij de huid diep wordt gereinigd en gehydrateerd, en er een masker opgebracht wordt wat afgestemd is op het specifieke huidtype.

Een afspraak maken

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je graag een afspraak maken voor een behandeling door Schoonheidsspecialiste in Soest? Dan kan via klantenservice@salonwecare.nl of telefonisch via 035 – 588 52 45.